Halkevleri'nde 25 Kasım etkinlikleri yapılıyor



Mamaklı kadınlar şiddet söyleşisinde buluştu
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Birlik ve Dayanışma Günü yaklaşırken Mamaklı kadınlar şiddet söyleşisinde bir araya geldi.
19 Kasım Cumartesi günü Mamak Halkevi’nde bir araya gelen kadınlar, Kadın Dayanışma Vakfı’ndan Dilek Cömert’in katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide “Şiddet nedir, şiddet türleri, aile içi şiddet, sığınma evleri ve toplumsal cinsiyet” gibi başlıklarda tartışmalar yürütüldü. Kadına yönelik şiddet, taciz ve kadın cinayetlerinin AKP iktidarı boyunca arttığına dikkat çeken kadınlar, 25 Kasım’da alanlarda buluşacaklarını söylediler ve etkinlik sona erdi.

Dostlar Halk Kütüphanesi'nde kadınlar 25 Kasım için bir araya geldi
Dostlarda her hafta yapılan kadın toplantısı bu kez, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Birlik ve Dayanışma günü dolayısıyla buluştu. Toplantıya katılan kadınlar şiddete, tacize, tecavüze, kadın cinayetlerine ve hak gasplarına karşı 25 Kasım’da alanlarda olacaklarını söylediler.

0 yorum ---- Halkevleri'nde 25 Kasım etkinlikleri yapılıyor

Etkinliklere katılmak için aşağıdaki boş kutuya varsa görüşünüzle birlikte Ad-Soyad ve Mesleğinizi belirtmeniz yeterlidir.

  Şemsiye! Şemsiye!

8 Mart Yaklaşıyor!

2011 Kadınlara Sosyal Güvence Copyleft