"Kadın istemezse erkek tecavüz edemez" Ahmet Çakar

Eski hakem ve aynı zamanda hekim olan Ahmet Çakar’ın 1 Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Derin Futbol” adlı programda “Bir erkek bir kadına kolay kolay tecavüz edemez” sözleri kadın düşmanlığının ekranlardan ne kadar kolay yapılabildiğini bir kez daha gösterdi.
Moderatörlüğünü Göktuğ Sevinçli’nin, yorumculuğunu Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın yaptığı, Ömer Çavuşoğlu’nun ise konuk olarak katıldığı 1 Aralık tarihli programda yaşanan tecavüz tartışması tepkilere neden oldu.
Çakar’ın sözleri şöyle: “5 ay önce IMF Başkanı (Dominique Strauss-Kahn) bir otelde çalışan kızı, bir de böyle siyahi, çirkin de bir kız elle taciz etti denildi. Ama kız ölmemiş, bir tarafı kırılmamış. Birerkek bir kadına kolay kolay tecavüz edemez. Bunu ben söylemiyorum, adli tıp kitaplarında var. Bir kadın istemezse bir erkeğin tecavüzüne uğramaz. Kadında hasar yok. Kadının ağzında burnunda hiçbir şey yok. İlle de ağzı burnu dağılması gerekmiyor. Tecavüzden yana değilim. Tecavüz eden şerefsizdir, onu da söyleyeyim.”

0 yorum ---- "Kadın istemezse erkek tecavüz edemez" Ahmet Çakar

Etkinliklere katılmak için aşağıdaki boş kutuya varsa görüşünüzle birlikte Ad-Soyad ve Mesleğinizi belirtmeniz yeterlidir.

  Şemsiye! Şemsiye!

8 Mart Yaklaşıyor!

2011 Kadınlara Sosyal Güvence Copyleft