Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: 3 çocuk da yetmez, 5 çocuk olursa daha iyi olur

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çanakkale'de 2012 Evlilik Hazırlıkları Fuarı açılışında bekarlık taraması yaptı, 5 çocuk istedi, 16 yaşındaki lise öğrencisine damat var mı diye sordu

AKP'de gerici projeler tükenmek bilmiyor. Tayyip Erdoğan'ın "dindar gençlik projesi"nin ardından şimdi de AKP'li Bakan Veysel Eroğlu, "Mutluluk Ormanı Projesi"ni duyurdu.

Bakan Veysel Eroğlu, 2012 Evlilik Hazırlıkları Fuarı açılışı için Çanakkale'ye gitti. Açılışta konuşan Eroğlu: "3 çocuk da yetmez Çanakkale'ye, 5 çocuk olursa daha iyi olur" dedi. Bakan, fuar açılışına nüfusu arttırmak için geldiğini dile getirerek sözlerine devam etti. Eroğlu tam olarak şöyle konuştu: "Bekarların bir an önce evlenmesi lazım. Burası da cennet gibi çok güzel bir şehir. Özellikle nüfusu artsın diye bu fuara geldik"

Mutluluk Ormanı Projesi
Eroğlu, gençlerin bir an önce evlenmelerine yardımcı olmak için Çanakkale'de bir orman sahasını düğün yeri haline getirileceği sözü verdi. Düğün alanının tasarımı hakkında da bilgi veren Bakan: "Ortada ay yıldız şeklinde bir düzen olsun. Yıldız kesiminden gelin ve damat gelsin ve ay bölümünde otursunlar" dedi. Bakan sözlerine, "Gençler yeter ki evlensinler ve mutlu bir yuva kursunlar" diye devam etti. Düğün alanının adını Mutluluk Ormanı ilan eden Bakan fuarı gezmeye başladı.

Lise Öğrencisine Damat Sorgusu
Açılışın ardından Fuar alanını gezen Bakan stantların önünde gelinlik giyerek mankenlik yapan Çanakkale Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Deniz Güney'e "Damat var değil mi?" diye sordu. Güney, "Evet, var" diye cevap verince Bakan Eroğlu, "Peki o zaman mutluluklar diliyorum. Hayırlı olsun. Bahtınız açık olsun inşallah" dedi. Lise öğrencisi fuarda çalıştığını ima ederek "Ben evlenmiyorum" diyince Bakan Eroğlu "Bahtınız açık olsun derken, evleneceğiniz zamanı kastettim" diyerek toparlamaya çalıştı.

Bakan Teftişe Devam Ediyor
Bakan Eroğlu, bir başka standta çalışan Furkan Avcı' ya "Bekar mısın?" diye sordu. Avcı' nın evli olduğunu söylemesi üzerine Eroğlu bu kez "Çocuk sayısı kaç?" diye sordu. Avcı' nın "Bir" yanıtına Eroğlu, "En az kaç çocuk olması lazm?" diye bir soru daha yöneltti. "Üç" yanıtını veren Avcı' nın elini sıktıktan sonra Bakan Eroğlu, "Görüyorsunuz değil mi maya tutmuş" dedi.

Kaynak: Kolektifler.net

0 yorum ---- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: 3 çocuk da yetmez, 5 çocuk olursa daha iyi olur

Etkinliklere katılmak için aşağıdaki boş kutuya varsa görüşünüzle birlikte Ad-Soyad ve Mesleğinizi belirtmeniz yeterlidir.

  Şemsiye! Şemsiye!

8 Mart Yaklaşıyor!

2011 Kadınlara Sosyal Güvence Copyleft